Woordje uitleg

 

8chef! , anno 2009.

“Oui chef” de vaak gehoorde kreet in talloze drukke keukens…,
Vrees niet, volgens de Gault&Millau eet je hier goed gemaakte gerechten in een ontspannen sfeer en een frisse manier van uit eten gaan volgens de Michelingids.

Als gast krijgt men elk z'n bestekje, bedoeld voor het ganse verloop van de maaltijd, de gerechtjes, in menuvorm, worden dan ook voor het ganse gezelschap opgediend. Het leuke hier is dat je zelf het menu mag samenstellen…
Véronique haar gerechtjes zijn originele bereidingen met een Belgische inslag en hier en daar kosmopolitische invloeden. 
 
Net zoals de keuken zorgt ook het interieur met z'n loungesfeer en loftstijl voor een originele manier van uit eten gaan. Het keukeneiland annex bar,  centraal in de zaak en de geacclimatiseerde wijnkast zijn de ‘eyecatchers’ van de 8chef.

Véronique Dewulf (Compagnon de la Toque Blanche in de orde der 33 meesterkoks van België, ex bib gourmand en lid van de NorthSeaChefs), kookt in de 8chef een pure keuken, koolhydraatarm, glutenvrij ( pasta & broodje uitgez.) en seizoensgebonden, waarin respect voor het product centraal staat en groenten, streekproducten en duurzame visserij, een hoofdrol spelen! 

Gezond en lekker? het kan!!

Neem ook eeens een kijkje op haar blog over gezonde voeding! www.8seizoenen.com